Handelsbetingelser for SokkeSiden.dk

 

Website: SokkeSiden.dk
Virksomhedens juridiske navn: Moby Dick Strømper
Organisationsform: Personligt Selskab
CVR: 25 81 68 89
Virksomhedens etableringsår: 2001

Virksomhedsadresse:
Kogtvedvej 6,
DK-5700 Svendborg
E-mailadresse: info@sokkesiden.dk
Telefon: 3536 5073

Betaling
På SokkeSiden.dk kan der betales med:
Dankort, Visa, Visa Elektron, American Express, Maestro, Master Card og JCB
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Sokkesiden.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der tages ikke gebyr ved betaling på sokkesiden.dk.

Levering:
Når du har placeret og betalt for din ordre, afsendes dine varer fra vores lager i løbet af 1-2 hverdage. Som oftest samme dag du bestiller. Vi sender alle vores ordrer som post pakker med Post Nord. Enten direkte til din adresse eller til et afhentningssted efter dit valg.

Fragt:
Alle ordrer over 599,- sendes fragtfrit. Ordrer under kr. 599,- koster kr. 40,-, til erhvervsadresse og til afhentningsted. Pakker til privatadresser koster kr. 50,-

Hvis du fortryder dit køb
Du har 60 dages fortrydelsesret, når du handler på SokkeSiden.dk

Fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 60 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@sokkesiden.dk eller telefon 3536 5073. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 60 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Moby Dick Strømper
Kogtvedvej 6,
DK-5700 Svendborg

Hvad skal jeg sende med tilbage
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på SokkeSiden.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Anvendelse af reklamationsretten
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse:

Varen sendes til:

Moby Dick Strømper
Kogtvedvej 6
DK-5700 Svendborg

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage,
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til SokkeSiden.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af SokkeSiden.dk

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til SokkeSiden.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår.

 

Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til SokkeSiden.dk, skal være forsvarligt indpakket. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. efterkrav.


Dine oplysninger
For at du kan indgå aftale med os på SokkeSiden.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Ragtex og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra SokkeSiden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Rune Flensted, Jonas Bøe

Den dataansvarlige på SokkeSiden.dk er Webmaster Jonas Bøe

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Kundeoplysninger bliver ikke transmitteret. Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos SokkeSiden.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SokkeSiden via e-mail info@SokkeSiden.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@SokkeSiden.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Fortrydelsesformular
Formularen udfyldes hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Sendes til:

Moby Dick Strømper
Kogtvedvej 6
DK-5700 Svendborg
info@sokkesiden.dk

Jeg______________________________meddeler herved at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældendende i forbindelse med mit køb af__________________________

Ordrenummer(sidste 4 cifre):__________________________

Varen bestilt d._________ og modtaget den_____________

Navn:___________________________________________

Adresse:_________________________________________

Postnr.+By:______________________________________

Underskrift:______________________________________