Præsentation af Moby Dick Strømper

 

Vi har i alt 6 forskellige modeller i vores sortiment af Moby Dick Strømper. 4 forskellige ankelstrømper og 2 knæstrømper. 3 i merinould og 3 i bomuld.

I denne præsentation kan du læse om hvad der adskiller vores strømper fra andre strømper på markedet og forhåbentlig overbevise dig om at vælge et par Moby Dick Strømper.


Derfor Moby Dick Strømper
Fælles for alle modeller er en række egenskaber som gør disse strømper til noget specielt.Skaftet strikket på en måde som gør det ekstremt elastisk, hvilket gør at strømperne kan sidde på benet uden at stramme, lave mærker eller glide ned. Pasformen omkring anklen er meget behagelig og der er god plads til forfoden uden at strømpen bliver for stor og sidder og klumper i skoen. Strømperne er i sin tid designet i samarbejde med personalet i det svenske sundhedsvæsen.

Tåsømmen i alle 6 modeller er flad, håndsyet og mærkes praktisk talt ikke når man har strømperne på.

Alle modeller er naturligvis strikket af den bedste kvalitet bomuld-, merinould- og polyestergarner på markedet og 100% produceret i Sverige.

De glatstrikkede tynde
Vi har 2 glatstrikkede modeller – én i bomuld og én i uld. De er begge tynde og egner sig godt til let fodtøj og indendørs brug.

 

Model 1 – Bomuld har igennem årene været meget brugt som arbejdsstrømpe i blandt andet sundhedsvæsnet fordi den ikke er for varm og sidder perfekt uden hverken at stramme eller glide ned. Model 1 er samtidig meget velegnet som Diabetes-strømpe. Fås i 5 farver og 3 størrelser og har alle årene været vores bedst sælgende model.
Se udvalget her...

Model 2 – Uld er en smule varmere end modellen i bomuld, men stadig en tynd og let strømpe. Særdeles velegnet til folk som ønsker en tynd og elastisk strømpe, men foretrækker uldens egenskaber frem for bomuld.

Billede her....

De tykkere frotté-strikkede
Vi har også 2 lidt kraftigere modeller, ligeledes i bomuld og merinould. Model 3 og 4 er begge frotté strikkede i foden og op til hvor skaftet starter. Frottéen er strikket således at polyamid garnet er strikket ind på ydersiden af strømpen mens henholdsvis bomulds og uldgarnet er strikket i løkker på indersiden af strømpen.

Dette bevirker at strikken bliver meget blød og luftig og derfor giver at særdeles godt klima omkring fødderne. Vælger man model 3 i merinould får man samtidig glæde af uldens uovertrufne naturlige egenskaber, så som isolation, temperaturregulering og absorption af både lugt og fugt.

Model 4 – Bomuld Frotté er ligeledes velegnet som sportsstrømpe i en super kvalitet og helt uden generende mærker på benet når kampen er slut.

Frotté


Som det ses på billedet til venstre er frottéstrikken i model 3 og 4 strikket i løkker, hvilket giver en meget blød og behagelig strømpe.

Vores tykke modeller i bomuld og uld er rigtig gode i lidt kraftigere fodtøj og egner sig godt til udendørs brug eller til folk som ønsker en lidt kraftigere strømpe.
De lange
Til sidst har vi model 5 og 6. Knæstrømper i henholdsvis bomuld og merinould. Der er begge strikket efter præcis samme opskrift som de øvrige, men det elastiske skaft går bare hele vejen op til knæet. Tykkelsen i knæstrømperne er den samme som vores tynde ankelstrømper.

Model 5 og 6 er velegnede til dig som ønsker en længere strømpe med et tætsiddende elastisk skaft. Knæstrømperne sidder godt til læggen uden at lave mærker og helt uden en generende elastikkant foroven.

Billeder af knæstrømper...