Bag om SokkeSiden.dk og Moby Dick Strømper

 

Moby Dick Strømper
Moby Dick Strømper blev startet i 1997 – efter vi havde fået agenturet de strømper vi stadig sælger. Ret hurtigt stod det klart at der var og er en stor efterspørgsel efter strømper med de specifikke egenskaber Vores Strømper besider. Vi er lille firma som stadig den dag i dag drives af undertegnede, Jonas Bøe og vi beskæftiger os udelukkende med salg af strømper. Derfor er vi også specialister på området og du kan være sikker på at kvalitet og service er i top når du handler hos os.

Hvorfor strømper?
Det kan godt være at det var lidt et tilfælde at jeg i sin tid begyndte at handle med strømper – og så alligevel. Det hele startede faktisk med min farfar, Knud Bøe – som i 1964 åbnede sin første strømpefabrik har i Danmark. Siden dengang har min familie og jeg handlet med tekstiler og strømper og gør det stadigvæk.

På sin strømpefabrik fik min farfar i 1969 en lærling – John Alslev – som senere havde ansvaret for designet og produktionen af de strømper vi sælger i dag. Den dag i dag er det hans søn Kjell som står for produktionen og kvalitetskontrollen af strømperne. Cirklen er sluttet og vi arbejder til stadighed sammen med fabrikken i Østersund for at sikre dig den bedste kvalitet og pris på dine strømper.

Vores strømper 
Produktionen af Moby Dick Strømper, var startet et par år tidligere i Sverige, hvor de stadig produceres 100 %. Til at starte med var der kun bomuldsstrømperne i sortimentet. Senere kom som bekendt flere til og i dag har vi 5 forskellige kvaliteter af vores meget populære ankelstrømper og 2 knæstrømper, med samme specialstrikkede elastiske skaft og gode pasform.

Du kan vælge mellem vores 5 forskellige ankelstrømper her

eller

Se vores knæstrømper her

Produktionen var startet fordi man havde set et behov på markedet for en prisrigtig, velsiddende kvalitetsstrømpe i bomuld, med den vigtige egenskab IKKE at stramme, vride sig om benet eller glide ned. Målgruppen var fra starten personalet i det svenske sundhedsvæsen, som havde efterspurgt strømper med disse egenskaber. Derfor var det oplagt for os, at prøve konceptet af her i Danmark, hvor det hurtigt viste sig at behovet var det samme.

Kunderne
Efter en kort årrække med salg direkte til personalet i det danske sundhedsvæsen havde vi en pæn skare af kontaktpersoner/strømpeambassadører som har været med til at udbrede kendskabet til vores strømper. Mange af disse er stadig gode kunder i vores butik, hvilket vi sætter STOR pris på! Tak for samarbejdet!

Vi handler ligeledes med en del fodterapeuter som videresælger vores produkter i deres klinikker. Det gør de fordi der ikke findes andre strømper på markedet som holder den kvalitet, de egenskaber og den pris som Moby Dick Strømper gør!

” Vi har forhandlet Moby Dick Strømper i over 10 år og fundet kvalitet og service helt i top. Strømperne strammer ikke, glider ikke ned og har en god pasform. Klinikkens målgruppe er bnaldet, fra diabetikere, patienter med hævede ben til unge, som ønsker en slidstær strømpe.”

Fodterapeuterne
Skattergade 4
5700 Svendborg

Den dag i dag tæller vores kunder i ligeså stor grad helt almindelige forbrugere som har fået øjnene op i det unikke, men meget simple i vores strømper. Nemlig at de sidder godt på fødderne uden at stramme, lave mærker eller glide ned. Derfor kan vores Moby Dick Strømper også med fordel bruges af folk som har problemer med hævede ben på grund af diabetes eller andet. Mange gigtpatienter og ældre bruger også vores strømper fordi de er super elastiske og derfor nemme at få af og på - også med svækkede hænder.

Strømpeambassadører
Vi har som nævnt altid arbejdet sammen med strømpeambassadører, som på deres arbejdspladser, i deres familie og øvrige netværk har udbredt kendskabet til vores strømper. Hvis du kan lide vores produkter og kender andre som har samme behov som dig – så er det måske noget for dig at blive strømpeambassadør?

Se hvad nogle af vores andre ambassadører siger her ...

Du får gratis strømper og kontante rabatter for din ulejlighed for at vise vores strømper frem. Læs mere om hvordan du kommer i gang som strømpeambassadør her ...